Der var engang hvor at spillene ikke var online, hvor man ikke kunne købe et nyt outfit til sin character, ja spillet var faktisk gratis hvis blot man havde windows.

Her er 3 gamle spil som den yngre snapchat-generation har nok aldrig spillet, eller kommer til at spille.

Minestryger

Gode gamle minestryger, et finurligt ligge spil der ikke behøves at tage flere timer, og hvor man nemt bare kan sætte spillet på pause.

Spillet tager udgangs punkt i en bane fyldt med felter 50×50 for eksempel, der enten har en mine under sig, eller et tal. Når du klikker på feltet vil minen eksplodere hvis der er en, og så har du tabt. Feltet skulle gerne vise et tal, fra 1-8, det tal indikere hvor mange miner der er i de nærliggende 8 felter. Du kan så ved at anvende simpel matematik regne ud hvor der er miner og hvordan du kan undgå dem.

Du vinder ved at gennemgå alle felterne og klikke på alle felterne der ikke har en mine, men et tal.

3D Pinball Space Cadet

Et andet godt spil der var frit tilgængelig på Windows.

Spillet er rigtig simpelt, undgå at kuglen ryger ned mellem flipperne og ud af banen, gør den det, så mister du et liv. Du skal derfor ramme bolden med flipperne og gerne sigte efter diverse elementer på maskinen som giver ekstra point og liv.

Spillet i sig selv kræver ikke den store matematiske tilgang som minestryger, men det er sjovt at konkurrer med sig selv og sine venner om at sætte en ny high score.

Pacman

Forhåbentlig har alle børn af alle generationer som holder af computer spil prøvet bare et enkelt spil Pacman.

I Pacman skal man løbe fra monsterne der jagter en, og hvis du fanger dig mister du et liv, som du har 3 af. Du bliver jagtet af monsterne i en bane som er udformet som en labyrint.